Yhteystiedot

Yhteistyötahot

Vetoomuskampanja on Suomen luontointoilijoiden liiton, Suomalaisten havumetsien suojelijoiden liiton, Liito-oravaliiton sekä Suomen luonnon ystävät ry:n yhteishanke. Voit ottaa yhteyttä mihin tahansa kampanjamme toimijatahoon saadaksesi lisätietoja kampanjaa koskien. Ota rohkeasti yhteyttä myös halutessasi antaa meille palautetta tai kehitysehdotuksia! Otamme vastaan myös lahjoituksia toimintamme sekä luonnonsuojelutyön tukemiseksi.

Suomen luontointoilijoiden liitto kokoaa yhteen kaikki suomalaisen luonnon suojelusta ja Suomen luonnosta kiinnostuneet ihmiset. Liittoomme kuuluu sekä alan ammattilaisia että harrastajia. Järjestämme erilaisia luontoaiheisia tapahtumia ja keräämme rahaa luonnonsuojelutyöhön. Liiton puheenjohtajana toimii Marjaana Risukko ja varapuheenjohtajana Eemeli Kaukoranta. Voit soittaa liiton toimistolle arkisin kello 9-17 sekä lauantaisin kello 10-16 numeroon +358 12345666. Jos puheluissa on ruuhkaa, jätä viesti äänimerkin kuultuasi, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Voit lähettää liitolle myös sähköpostia osoitteella luontointoilijat@suomenluontointoilijat.fi tai etunimi.sukunimi@suomenluontointoilijat.fi . Pyrimme vastaamaan sähköposteihin kahden arkipäivän sisällä, mutta otathan huomioon, että kiireisinä aikoina vastaaminen saattaa kestää kauemmin. Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme, että soitat.

Suomalaisten havumetsien suojelijoiden liitto keskittyy Suomen havumetsien eläimistön ja kasviston suojelemiseen. Liiton puheenjohtaja on Katja Puistikko ja varapuheenjohtaja on Rainer Järvinen. Voit soittaa liiton toimistolle arkisin kello 9-17 sekä lauantaisin kello 10-16 numeroon +358 12345678. Jos puheluissa on ruuhkaa, jätä viesti äänimerkin kuultuasi, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Voit lähettää Suomalaisten havumetsien suojelijoiden liitolle myös sähköpostia osoitteella suomenluonto@suomenhavumetsat.fi tai etunimi.sukunimi@suomenhavumetsat.fi . Pyrimme vastaamaan sähköposteihin kolmen arkipäivän sisällä, mutta otathan huomioon, että kiireisinä aikoina vastaaminen saattaa kestää kauemmin. Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme, että soitat.

Liito-oravaliitto keskittyy liito-oravien sekä liito-oravien elinympäristöjen suojelemiseen. Liitto toimittaa myös Liito-oravien ystävät –nimistä lehteä. Liiton puheenjohtaja on Leo Kanerva ja varapuheenjohtaja Liisa Kanerva. Voit soittaa liiton toimistolle maanantaista tiistaihin kello 8-16, keskiviikosta torstaihin kello 9-17, perjantaisin kello 9-15 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 10-15. Jos puheluissa on ruuhkaa, jätä viesti äänimerkin kuultuasi, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Voit lähettää Liito-oravaliitolle myös sähköpostia osoitteella liito-orava@liito-oravaliitto.fi tai etunimi.sukunimi@liito-oravaliitto.fi . Pyrimme vastaamaan sähköposteihin kahden arkipäivän sisällä, mutta otathan huomioon, että kiireisinä aikoina vastaaminen saattaa kestää kauemmin. Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme, että soitat. Jos haluat tilata Liito-oravien ystävät –lehden, voit tilata sen sähköpostitse osoitteella lehtitilaus@liito-oravaliitto.fi . Lehtitilaus maksaa 20 euroa vuodessa ja lehti ilmestyy joka toinen kuukausi. Voit halutessasi pyytää maksuttoman näytenumeron toimistoltamme.

Suomen luonnon ystävät ry järjestää erilaisia tapahtumia, kuten luentoja ja opetustilaisuuksia Suomen luonnosta sekä luonnonsuojelusta kiinnostuneille. Yhdistyksen puheenjohtaja on Kiira Kantola ja varapuheenjohtaja Aleksi Kivi. Voit soittaa Suomen luonnon ystävät ry:n toimistolle maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 9-15, tiistaisin ja torstaisin kello 8-17 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 10-15. Puhelinnumero on +358 9087654. Jos puheluissa on ruuhkaa, jätä viesti äänimerkin kuultuasi, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Voit lähettää Suomen luonnon ystävät ry:lle myös sähköpostia osoitteella luonto@luonnonystavat.fi tai etunimi.sukunimi@luonnonystavat.fi . Pyrimme vastaamaan sähköposteihin kolmen arkipäivän sisällä, mutta otathan huomioon, että kiireisinä aikoina vastaaminen saattaa kestää kauemmin. Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme, että soitat.

Edellä mainittujen toimijoiden yhteishankkeen projektikoordinaattorina toimii Marja Koivu. Hanketta varten kootun metsäryhmän puheenjohtajana toimii Pilvi Pouta Suomen luonnon ystävät ry:sta, metsäasiantuntijana toimii Sini Tiainen Suomalaisten havumetsien suojelijoiden liitosta, Lintujen elämänkaaren asiantuntijana toimii Markus Sinisiipi Suomen luontointoilijoiden liitosta, metsävastaavana toimii Katariina Kuusi Suomalaisten havumetsien suojelijoiden liitosta sekä kampanjavastaavana Leo Kanerva Liito-oravaliitosta. Saat kaikkiin edellä mainittuihin henkilöihin yhteyden soittamalla vaihdenumeroon +358 90876543 arkisin kello 9-15 tai lauantaisin kello 10-14 tai lähettämällä heille sähköpostia osoitteella etunimi.sukunimi@metsaryhma.fi . Vastaamme mielellämme kysymyksiisi kampanjaamme koskien ja otamme vastaan siihen liittyvää palautetta, niin ruusuja kuin risujakin, sekä parannusehdotuksia.

Tehdään yhdessä tästä maailmasta edes hieman parempi paikka!